Прекршајне пријаве за три возача због алкохола и брзине

Припадници Управе саобраћајне полиције током ноћи су у Београду зауставили тројицу возача који су возили под дејством алкохола или су прекорачили дозвољену брзину кретања.
voznja automobil volan pix
Фото: Pixabay.com

Полиција је "пресретачем“ зауставила аутомобил марке "ауди" којим је управљао 25.годишњи мушкарац, који се терети за прекршај насилничка вожња, јер је на ауто-путу Београд - Шид, где је дозвољена брзина 80 километара на час, возио брзином од око 200 километара на час.

Алкотестирањем је утврђено да је имао 0,56 промила алкохола у организму.

Приликом контроле на Палилули, полиција је зауставила аутомобил марке "ситроен" којим је управљао 30.годишњи мушкарац, а алкотестирањем је утврђено да је имао 0,72 промила алкохола у крви.

У полицијску станицу спроведен је и 27.годишњи мушкарац који је одбио алкотестирање, након што су га полицајци зауставили док је управљао аутомобилом марке "пежо" на Савском венцу.

Против тројице мушкараца биће поднете одговарајуће прекршајне пријаве.

Министарство унутрашњих послова још једном апелују на возаче да се придржавају свих саобраћајних прописа, да поштују ограничење прописане брзине кретања и да не управљају возилима под дејством алкохола, како би сачували своје животе и животе осталих учесника у саобраћају.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести