Бечић: Јасно је о каквој прљавој игри је реч

Народни посланик Игор Бечић изјавио је данас да Вељко Беливук у своју одбрану може да каже шта год хоће и да измисли шта год жели.
Igor Bečić Foto: Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

Он има по закону право да се брани лажима и измишљотинама. Међутим, реакције "правдољубивог" и "независног" Крика су врло занимљиве и симптоматичне”, сматра Бечић.

Овај народни посланик се пита одакле сад толико поверење у речи једног криминалца и убице? Сад нису битни форензички докази!? Како је истакао Бечић ово је само још један бесрамни покушај да се уруши углед председника Вучића и да се минимизује његова улога у борби против организованог криминала.

„Сваком поштеном грађанину Србије потпуно је јасно о каквој прљавој игри је овде реч. Циљ је укаљати Александра Вучића по сваку цену и небитно је да ли се у тој прљавој игри стаје на страну убица и криминалаца, битно је само компромитовати Вучића и заузети власт по сваку цену али без избора, оцењује Бечић.

„Е па господо, лоше сте то смислили. Александар Вучић има пуну подршку грађана и то су они показали на изборима. А вама ако то смета изађите на изборе па да видимо колико сте јаки. Немојте урушавати на овако бесраман начин углед председника и углед државе, истакао је на крају  Игор Бечић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести