Покрајинска влада: 25,3 милиона динара за КЦВ

НОВИ САД: Покрајинска влада је на данашњој седници донела решење да се издвоји 56,5 милиона динара за грађевинско-занатске радове у Етнографском музеју у Торку, у општини  Житиште.
p
Фото: vojvodina.gov.rs

Обезбеђен је 21 милион динара за обнову ватрогасне станице у Жабљу. Објекат у ком је смештена ватрогасно-спасилачка јединица изграђен је пре четири деценије и од тада није значајније обнављан. 

Покрајинска влада је преко Фонда за избеглa, расељенa лицa и за сарадњу са Србима обезбедила и помоћ за српску децу у  Вуковарско-сремској и Осјечко-барањској жупанији у Републици Хрватској. За набавку радних свезака за ученике који похађају наставу на српском језику, као и за набавку школских торби за прваке, издвојено је укупно пет милиона динара.

На седници је донето и решење да се Клиничком центру Војводине усмери укупно 25,3 милиона динара за грађевинско-занатске радове на објекту Клинике за гинекологију и акушерство (ламеле Ц1 и Ц2) и за израду пројектно-техничке документације за изградњу објекта Клинике за инфективне болести, са пројектом за рушење и уклањање постојећих објеката.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести