У објекту Интел у Звечану нађене две експлозивне направе

ЗВЕЧАН: Косовска полиција саопштила је да је данас нешто пре девет часова обавештена да су на згради "Интел" у Звечану, где је иначе смештен Општински регистрациони центар, разбијена врата, а да су у објекту нађене две експлозивне направе.
zvecan
Фото: Танјуг/видео

Наводе да су патроле Полицијске станице Звечан, истражне и форензичке јединице одмах изашле на терен и да је утврђено да је на том објекту разбијено једно стакло од излога, те да је унутар објекта примећена једна неексплодирана ручна граната, црне боје, непознате марке.

У Косовској полицији навели су да је противдиверзиони тим изашао на лице места око 10 часова, а да су после обављене контроле објекта нађене две експлозивне направе, које су уништене у контролисаним условима.

Како је саопштено, о свему је обавештен дежурни тужилац који је окарактерисао кривична дела као "неовлашћено власништво или поседовање оружја и "изазивање опсте опасности", преноси Косово онлајн.

Истрага о том случају је у току, наводи се у саопштењу које је потписао портпарол Косовске полиције за регион Север поручник Бранислав Радовић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести