Стојковић зна тим за Португал, и Настасић повређен

БЕОГРАД: „Утакмица је била управо онаква какву смо очекивали. По договору смо одиграли врло стрпљиво и то што смо постигли један гол у првом полувремену ме није натерало да мењам, раније смо направили планове”, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси после победе против Катара (4:0).
dragan stojkovic piksi FSS
Фото: ФСС

"Резултат није био приоритет, то сам рекао и играчима на састанку. Ова утакмица нам је добро дошла пред најважнију утакмицу квалификација. Минутажа коју је свако од играча добио је искористио и допринео резултату, који је исти као у Дебрецину, па је то реалан однос снага у нашу корист", изјавио је Стојковић.

Он је додао да у принципу зна тим за меч у недељу против Португалаца.

"Ту нема ништа спорно и немам никаквих дилема“, рекао је Стојковић и још једном поновио да ће пронаћи решење за десну страну због одсуства Дарка Лазовића.


Настасић повређен

Фудбалер Фиорентине Матија Настасић због повреде неће бити у конкуренцији за утакмицу против Португала у Лисабону, рекао је вечерас селектор Србије Драган Стојковић Пикси.

"Повредио је лист, данас је утврђено да не може да издржи напоре и сутра се враћа у Фиренцу", истакао је Стојковић.

Претходно су из конкуренције за меч одлуке у Лисабону отпали Дарко Лазовић и Филип Ђуричић.


Стојковић је истакао да му је драго што је Лука Јовић постигао гол јер има малу минутажу у Реалу и захвалио се малобројним навијачима на подршци.

"Не обазирем се превише на спољне факторе, покушавам да будем максимално фокусиран на свој посао, мислим да га са великом одговорношћу радим, а то тражим и од играча, стручног штаба. Било би лепше, наравно, да је више људи на трибинама, али хвала и овим људима који су дошли“, поручио је Стојковић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести