Звезда на пенале елиминисала Раднички за четвртфинале Купа

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у четвртфинале Купа Србије, пошто су вечерас савладали Раднички из Ниша после пенала 3:2 (0:0).
c
Фото: Tanjug/FK Crvena zvezda

Звездин јунак био је капитен Милан Борјан са четири одбрањена пенала у серији.

Одлучујући пенал погодио је Гелор Канга, који је претходно у регуларном делу меча промашио ударац са 11 метара.

Станковић: Идемо тежим путем, показали смо карактер

Мислим да смо одиграли добро. Имали смо много шанси, али ипак нисмо одустали. Сигурно да је ризично када уђемо у пенал серију, али морамо да реализујемо наше шансе. Промашили смо пенал, као и још доста прилика, али ипак нисмо одустали. Спремамо се за нешто тешко, а ако је ово тај тежи пут – одлично. Показали смо карактер, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе против Радничког из Ниша и пласмана у четвртфинале Купа Србије.

Борјан који је маг што се тиче свега нам даје снагу. Показао је да је „монструозан“, како би Италијани рекли, што се тиче пенала. Вероватно има незадовољства, али ја не знам шта бих могао да кажем момцима после ове утакмице. Сигурно да треба да буде критика, али када имаш 20 шутева у оквир гола и од тога сигурно шест – седам „мртвих“ шанси и промашен пенал, то је једноставно тежи пут. Нека иде тежим путем и нека имамо овакав карактер. Свака част момцима, поручио је Станковић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести