Мандић: Срби који нису могли да се запосле, сада најбољи радници

ПОДГОРИЦА: Лидер Нове српске демократије (НСД) Андрија Мандић изјавио је данас да се Срби који нису могли да се запосле у Црној Гори током режима Мила Ђукановића, а имали су стручне квалификације и знање, данас истичу као најбољи радници.
andrija mandic
Фото: Youtube Printscreen

Он је навео да је коалиција За будућност Црне Горе (ЗБЦГ) поносна на то што није заборавила оне људе са којима се борила против Ђукановића и дискриминације српског народа, преносе Вијести.

"Уколико само поновимо резултат са председничких избора, не сумњам да ћемо га побољшати, нема будуће Владе Црне Горе без коалиције ЗБЦГ. Нама не треба влада због фотеља, већ да би способно људи, као они које смо именовали у општинама и јавним предузећима, мењали Црну Гору", поручио је Мандић на скупу у Подгорици којим је почела изборна кампања ЗБЦГ за ванредне парламентарне изборе 11. јуна.

Додао је да коалицију "забрињава што су досад власт углавном састављале амбасада САД и амбасаде других западних земаља".

Током конвенције ЗБЦГ поручено је да се зна за, како наводе, план западних амбасада да искључе странке те коалиције из будуће власти и направе коалициону владу Покрета Европа сад и Демократске партије социјалиста (ДПС).

Из коалиције ЗБЦГ су позвали Покрет Европа сад и коалицију Демократа и УРЕ на заједнички постизборни рад и упозорили их да не слушају оно што им предлажу амбасаде јер то није добро за њих, али ни за грађане.

Коалицију ЗБЦГ, поред НСД, чине Демократска народна партија (ДНП) и Радничка партија (РП).

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести