Аутобуси 1, 15, 16, 17, 20, 31, 32, 33 и 35 мењају трасу

Због радова на подвожњаку у Кисачкој улици за потребе изградње двоколосечне пруге Београд – Стара Пазова – Нови Сад – Суботица – државна граница, од понедељка, 20. септембра саобраћај ће бити забрањен у делу Кисачке улице до 20. марта наредне године, те ће трасе аутобуса на линијама 1, 15, 16, 17, 20, 31, 32, 33 и 35 бити измењене.
autobusi
Фото: Tanjug (J. Pap, ilustracija)

Аутобуси на линији 1 ће саобраћати од раскрснице Сентандрејског пута и Партизанске улице, а траса се у оба смера пружа Партизанском и Темеринском улицом до раскрснице са Кисачком улицом и даље редовном трасом.

Аутобуси на линији 15 ће саобраћати од раскрснице Сентандрејског пута и Партизанске улице, а траса у оба смера се пружа Индустријском улицом, Руменачком улицом и Булеваром Јаше Томића до раскрснице са Булеваром ослобођења, након чега наставља редовном трасом.

Аутобуси на линији 16 ће саобраћати од раскрснице Пута Шајкашког одреда и Темеринске улице, па се траса у оба смера пружа Темеринском улицом и Кисачком улицом до раскрснице са Булеваром Јаше Томића.

Саобраћај ће бити забрањен у делу Кисачке улице до 20. марта наредне године
Фото: Dnevnik.rs

На линији 17 аутобуси ће саобраћати у смеру од Тржног центра БИГ, траса од раскрснице Сентандрејског пута и Партизанске улице, пружа се Партизанском и Темеринском улицом до раскрснице са Кисачком улицом и даље редовном трасом, а у смеру из центра, траса ће бити од раскрснице Булевара Јаше Томића и Кисачке, пружа Кисачком улицом, Улицом Јована Цвијића, Темеринском и Партизанском улицом до раскрснице са Сентандрејским путем.

Аутобуси на линији 35 ће саобраћати од раскрснице Сентандрејског пута и Партизанске улице, траса у оба смера пружа се Партизанском Темеринском и Кисачком улицом до раскрснице са Булеваром Јаше Томића у измењеном делу.

На линијама бр. 20, 31, 32 и 33 аутобуси у измењеном делу саобраћају од раскрснице улица Темеринске и Партизанске, а траса у оба смера пружа се Темеринском и Кисачком улицом до раскрснице са Булеваром Јаше Томића, и даље редовном трасом.

Д. А.

 

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести