Бесплатне онлајн припреме из математике и информатике за средњошколце

Бесплатне онлајн припреме за факултетске пријемне испите из информатике и математике у организацији Департмана за математику и информатику Природно-математичког факултета почеће у уторак, 1. фебруара, у 20 часова, а настава ће се даље одржавати сваког уторка у наведено време.
ucenje tinejdzerka djak student pix
Фото: pixabay.com

Како би присуствовали припремној настави, заинтересовани средњошколци треба да креирају свој налог на порталу https://edumoodle.pmf.uns.ac.rs.

Те припреме се годинама уназад одржавају онлајн, како би се омогућило свим средњошколцима из Србије и из региона да се спреме за пријемни, а да не морају физички да буду у Новом Саду. Припреме ће покрити све области које су матурантима неопходне да би успешно положили факултетски пријемни из математике и информатике, рекли су организатори.

Како даље наводе, Природно-математички факултет у Новом Саду жели свим средњошколцима да пружи једнаке шансе за упис на факултет и зато су ове припреме, као и претходних година, бесплатне.

Поред тога што ће ученици моћи да се прикључе припремама у било ком тренутку, сви часови ће бити снимљени, те ће сви регистровани средњошколци моћи одложено да погледају наставу. Током припрема ће бити одржан и пробни онлајн пријемни.

        Д. А.

EUR/RSD 117.3179
Најновије вести