ЦЕНТАР ЈЕ ОСТАО БЕЗ СВОГ ЗАШТИТНИКА Угинуо пас Бак, један од најпознатијих становника града- Новосађани деле своје догодовштине с њим (ФОТО)

Вест да је угинуо један од најпознатијих четвороножаца нашег града, Бак, погодила је многе суграђане.
Спанс

-Напустио нас је Бак. У нашем граду постоји један скривени свет, то је свет животиња. Оне живе са нама, али су многима невидљиве, препуштене судбини и људима који желе да их виде. Један пас, Бак, је био владар тог света. Вероватно наш најпознатији и највољенији четвороножни суграђанин. Иако власнички, стицајем околности градом је крстарио сам. Имао је свој комшилук, омиљена места и омиљене људе. Миран, тих и повучени див, који је мамио осмехе и грејао нам срца. Овај град никада неће бити исти без њега. Сви они који су отишли, а које смо сретали, волели и макар једном помазили оставили су траг у нама и учинили нас бољим људима. Збогом драги диве- пише у објави Удружења за заштиту животиња СПАНС.

Коментари су се ређали: “Видела сам га пре само пет дана како самоуверено прелази пут ка својој кући. Надам се само да је угинуо од старости. Мада, мени тај дан уопште није тако изгледао. Као да сам га јуче срела по први пут”, “Необичан пас, много пута је са мном и осталим пешацима чекао зелено на семафору да пређе улицу”,  “Најпознатији је његов прелазак на пешачком прелазу, кад се укључи зелено светло. Мирно и достојанствено је прелазио улицу. Док су људи око њега претрчавали на црвено”…

НС Уживо

EUR/RSD 117.1677
Најновије вести