Чесме ломе упркос врућини

Како би се врелина у овим тропским данима лакше поднела, а Новосађани и гости нашег града имали место да одморе, попију воду и расхладе се, ЈКП “Водовод и канализација” поставило је трајне и привремене чесме на неколико најфреквентнијих локација у граду.
с
Фото: Р. Хаџић

Упркос апелу да се оне затварају након коришћења и не ломе, фоторепортер “Дневника” затекао је једну која је поломљена, и то у центру Новог Сада. Случајно или намерно оштећена, ова чесма до поправке не може се користити, а сви Новосађани који су ту желели да потраже освежење, могу то покушати да ураде и у Змај Јовиној улици 24, на Сунчаном кеју код кошаркашког терена, код пристана, на Сунчаном кеју код Дома војске, на Кеју жртава рације, код споменика “Породица”, у Лиманском парку, код скејт парка, код дечијег игралишта, на углу Улице Иве Андрића и Булевара цара Лазара и кружном току код Института

за кардиоваскуларне болести (Улица Бранислава Букурова).

Д. А.

 

Ja mislim i j…
16.07.2021 • 14:59
VELIKI je problem, sto su male kazne ili nikakve, cak iako se dokaze, da je neko nesto odvratno uradio. Na zalost, otelo se kontroli, roditeljsko, ne samo vaspitanje, vec i posmatranje onoga sta dete radi ili njegovo drustvo. Ali, cesto se cuje i kod "obrazovanih", poziv svojim recnikom, na nasilje, vandalizam itd. Od srca se nadam, da ce ova "MODA", razaranja, brzo otici u proslost, sa mnogo JACIM ZAKONSKIM MERAMA, ne samo na jeziku i papiru vec stvarnim dovodjenjem u red tih propalica!
EUR/RSD 117.5784
Најновије вести