ДАНАС ПОЧИЊЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ВРЕЛОВОДА Мења се режим саобраћаја

Режим саобраћаја биће измењен од данас због реконструкције вреловода и вреловодних прикључака у Панчевачкој улици, од Улице Николе Миркова до Облачића Рада и у Улици Димитрија Милованова, од раскрснице са Панчевачком до објекта број 2 у Улици Димитрија Милованова.
а
Фото: Dnevnik.rs

Из ЈКП „Новосадска топлана” поручују да је планирани рок за завршетак 7. август, те да ће док трају радови саобраћај бити забрањен у делу Улице Панчевачке, од Улице Николе Миркова до Улице Облачића Рада и у делу Улице Димитрија Милованова, од броја 2 до Улице Панчевачке, као и у Улици Облачића Рада у зони раскрснице са Панчевачком.

Осим тога, Улица Димитрија Милованова, из правца Николе Миркова, Улица Бошка Вребелова из правца Николе Миркова и Улица Облачића Рада из правца Руменачког пута постају „слепе” улице.

Данас почиње и реконструкција вреловода и вреловодних прикључака на Тргу 1. маја и у делу Мародићеве улице, од Улице сестара Нинковић до Трга 1. маја, због чега ће у тој зони бити забрањен саобраћај до 28. јуна, када је предвиђен завршетак радова.

Из ЈКП „Новосадска топлана” поручују грађанима да имају стрпљења и разумевања за радове.

Ј. В.

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести