Ђубре где му место није: Препуни контејнери у Милетићевој

НОВИ САД: Смеће разбацано поред контејнера никад није пријатан призор, а та слика поготово „горак мирис” оставља када је реч о строгом центру будуће Европске престонице културе.
smece kontejneri
Фото: Privatna arhiva

Читаоци „Дневника” кажу да су гомиле отпада поред подземних контејнера, а неретко и на тротоарима, уобичајена слика у Милетићевој улици током вечерњих часова. Становници тог дела града наводе да већину смећа остављају околни кафићи, и напомињу да га „Чистоћа” уклања сваког јутра између 7 и 7.30 часова. 

Још један лош пример одлагања отпада је и Улица Златне греде, односно угао код Гимназије „Јован Јованови? Змај”.

Већ неколико пута смо писали да се код најстарије новосадске гимназије редовно гомила смеће јер, по сведочењу суграђана који ту станују, има и оних које мрзи да прошетају 50 метара.

Фото: Privatna arhiva

На том месту никад није био контејнер, нити је предвиђен, а када је наша екипа својевремено „одговорну власницу” ухватила на делу док је бацала ђубре где му место није, упитали смо је зашто то чини и добили оправдање да „то сви раде”.

Ј. В.

NB
09.11.2019 • 07:29
Sve ulice oko uzel centra su stalno zapisane i ispovracame. .To je strašno kako nam je grad prljav!A sto je najgore niko ništa neradi po tom pitanju.Dunavski park zapušten,a ulicama strogog centra kao i u samom parku trče pacovi.Licno mi je ispred nogu pretrčao Pavlov u ulici Vojvode Putnika.Kad sam nazvala službu za deratizaciju koju svi plaćamo preko infoatile ponašali su se kao da se to njih než
NB
09.11.2019 • 07:32
Sve ulice oko uzeg centra su stalno zapisane i ispovracame. .To je strašno kako nam je grad prljav!A sto je najgore niko ništa neradi po tom pitanju.Dunavski park zapušten,a ulicama strogog centra kao i u samom parku trče pacovi.Licno mi je ispred nogu pretrčao Pavlov u ulici Vojvode Putnika.Kad sam nazvala službu za deratizaciju koju svi plaćamo preko infoatile ponašali su se kao da se to njih než
Mile
09.11.2019 • 12:56
Tako je u celom gradu gde su ovakvi kontejneri. Resenje je tehnicki lose. Sirina otvora ne dozvoljava odlaganje malo kabastijeg otpada, najcesce kartonska ambalaza. Pod hitno da strucnjacinadju novo resenje. Ovo je veliko ruglo i ruzna slika o gradu.
Dada
09.11.2019 • 17:20
Takodje ,u ulici Djure Jaksica ,u centru, kontejneri prepuni smeca i otpadaka hrane iz obliznjih restorana.Potrebno je da komunalna policija reaguje !!!
EUR/RSD 117.5792
Најновије вести