EXIT „Ритам нереда” за загревање друге фестивалске вечери

Програм друге вечери Егзит фестивала на главној бини почиње у 19.30 часова и то наступом домаћег бенда “Ритам нереда”, а након тога од 21 час је Филип Анселмо и Илиглс (Philip H Anselmo & Illegals).
Otvaranje Egzita 2019. Foto: EXIT fest
Фото: Отварање Егзита 2019. Фото: EXIT fest

Од 22.15 час на сцену би требало да изађу легендарни Партибрејкерси, а после њих од поноћи с публиком ће се дружити “Chase & Status RTRN 2 jungle”. “The Chainsmokers” су од 2.30 после поноћи, а након њих од 4 часа публику очекују “Divolly & Markward”, и то је уједно и последњи наступ на мејн стејyу.

Љубитеље електронске музике на Денс арени од 21 час за микс пултом дочекаће Теча (Тећа), а после њега публика ће од 22 часа ђускати с Рунијем (Runny). Кристијан Молнар наступа од 22.30, а у 1 сат после поноћи с денсерима ће се дружити корејска уметница Peggy Gou. Од 2.30 часова на сцену би требало да ступи један од највећих продуцената Пол Калкбренер (Paul Kalkbrenner), док ће након њега од 4 часа наступити немачки мултиинструменталиста и продуцент Јоханес Брехт (Johannes Brecht). За микс пултом од 6 часова наћи ће се немачки ди-џеј и продуцент Борис Брејха (Boris Brejcha), и његовим наступом заврша се друго фестивалско вече на Денс арени. 

EUR/RSD 117.5790
Најновије вести