И ове године матурски панои у центру града

НОВИ САД: Одлуком градоначелника Милоша Вучевића, Град Нови Сад ће матурантима средњих школа и ове године обезбедити простор у центру града за излагање паноа. Панои ће бити изложени од 10. маја, у Улици краља Александра.
m
Фото: Dnevnik (arhiva)

Град Нови Сад располаже ограниченим бројем места (60), на којима могу да буду изложени матурски панои. Заинтересовани молбе могу да пошаљу до 7. маја 2021. године, односно до попуне слободних места, на мејл адресу: protokol@novisad.rs, а обавезно је, том приликом, навести назив школе, одељење и контакт телефон. Молбу за истицање паноа подноси представник одељења матураната.

Прописани су одређени услови, како би се на постојећем простору могао изложити што већи број паноа, попут димензије паноа: максимална висина 120 центриметра и максимална ширина 75 центиметара. Пано мора бити одштампан на форексу.

Као и претходне године, позивају се сви закупци локала у центру града да одговоре на иницијативу градоначелника и да изађу у сусрет матурантима тиме што ће им омогућити постављање паноа у излозима без надокнаде.

С. С.

EUR/RSD 117.5702
Најновије вести