Изградња прикључака на углу Булевара цара Лазара и Булевара Европе и Детелинари

У понедељак, 31. августа, почиње са радовима на реконструкцији и изградњи прикључака на углу Булевара цара Лазара и Булевара Европе, Улици Арањ Јаноша и Јанка Чмелика на Детелинари
JKP NS Toplana
Фото: ЈКП “Новосадска топлана”

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад, у понедељак, 31. августа 2020. године, почиње са радовима на реконструкцији и изградњи вреловода и вреловодних прикључака на углу Булевара цара Лазара и Булевара Европе, као и у Улици Арањ Јаноша.Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

У току извођења радова биће забрањен саобраћај у Улици Арањ Јаноша, од Улице Цара Душана до Булевара Европе. Улица Браће Кркљуш постаје слепа у смеру према Улици Арањ Јаноша. Такође, заузима се део бициклистичке стазе и део тротоара на Булевару Европе, од кружног тока до Улице Арањ Јаноша, као и део тротоара у Улици Цара Душана, од Улице Арањ Јаноша до Булевара цара Лазара.

На углу Улице Цара Душана и Булевара цара Лазара повремено ће се заузимати десна саобраћајна трака за потребе приступа градилишне механизације.Привремена измена режима саобраћаја ће трајати до 9. октобра 2020. године.Наведени радови неће утицати на квалитет испоруке топлотне енергије током грејне сезоне.

Израда прикључка у Јанка Чмелика

У понедељак, 31. августа 2020. године, од 6 сати,због радова на изградњи вреловодног прикључка за објекат у Улици Јанка Чмелика 32, доћи ће до прекида испоруке топлотне енергије за припрему топле потрошне воде за објекте у следећим улицама:

Др Светислава Касапиновића 21-23, 18-34;

Јанка Чмелика 27-35, 26-34;

Веселина Маслеше 38-42;

Косте Рацина.

Нормализација у испоруцитоплотнеенергијезаприпрему топле потрошне водеочекујесеистогдана, 31. августа 2020. године, у раним вечерњимчасовима.

EUR/RSD 117.2933
Најновије вести