ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У КОТОРСКОЈ И ГУНДУЛИЋЕВОЈ УЛИЦИ Ево које ће АУТОБУСКЕ ЛИНИЈЕ сутра возити другом трасом, а којe наредног понедељка

Одређује се привремена измена режима саобраћаја у Которској улици ББ (6352/1) и у Гундулићевој улици 4А, 4Б и 4В у Новом Саду, због извођења радова на изградњи водоводног и канализационог прикључка. За време извођења радова обуставља се саобраћај испред објекта за који се изводи прикључак.
gsp autobusi suki
Фото: Дневник/ Слободан Шушњевић

За време извођења радова у Которској улици, мења се траса аутобуске линије, и то:

ЛИНИЈА 12: Смер А (центарТелеп): Од раскрснице улица Хероја Пинкија и Морнарске аутобуси саобраћају десно у Морнарску улицу, лево у улицу Ћирила и Методија и од раскрснице Ћирила и Методија и Фејеш Кларе даље настављају редовном трасом кретања. У току измене трасе кретања линије, привремено стајалиште налазиће се у Морнарској улици, након скретања из улице Хероја Пинкија. Смер Б (Телеп – центар): Од раскрснице улица Ћирила и Методија и Фејеш Кларе аутобуси саобраћају право улицом Ћирила и Методија, десно у Морнарску улицу, лево у улицу Хероја Пинкија и даље настављају редовном трасом кретања.

За време извођења радова у Гундулићевој улици, мењају се трасе аутобусих линија, и то:

ЛИНИЈА 11А: Од раскрснице улица Косовске и Павла Стаматовића саобраћају лево у улицу Павла Стаматовића, даље Алмашком улицом до Темеринске улице, десно у Темеринску улицу, лево у улицу Јована Цвијића и даље настављају редовном трасом кретања. Аутобуси на линији број 11А користе привремено стајалиште у Алмашкој улици испред бр.11.

ЛИНИЈА 11Б: Од раскрснице Улица Јована Цвијића и Темеринске саобраћају десно у Темеринску улицу, затим лево у Алмашку улицу, даље Улицом Павла Стаматовића до Косовске улице, десно у Косовску улицу и даље настављају редовном трасом кретања.

Привремена измена режима саобраћаја у Которској улици важи сутра, а у Гундулићевој улици наредног понедељка.

EUR/RSD 117.0612
Најновије вести