ЈКП „Пут” асфалтира коловоз у Адицама

Без обзира на то што је званично још увек зимска сезона и до 15. марта Зимска служба ЈКП „Пут” има редовно ноћна дежурства, грађевинске екипе тог предузећа су због повољнијих временских прилика почеле асфалтирање неколико улица на Адицама.
 JKP „Put” asfaltira nekoliko ulica na Adicama Foto: Dnevnik.rs
Фото: ЈКП „Пут” асфалтира неколико улица на Адицама Фото: Дневник.рс

Осим тога, путари су почели и санације оштећења на коловозу у Ковиљу, Будисави и Каћу на линијама градског превоза, као и по списку месних заједница у Футогу, где је у току ископ путних канала.

Прва на списку за сређивање била је Улица Десанке Максимовић на Адицама, где је коловоз, после снега и киша током зиме, био веома оштећен. Након те, завршено је асфалтирање још неколико попречних улица, односно Краља Милана, Черевићке, део Симе Милутиновића Сарајлије, Данила Медаковића, Шумске и Рахеле Ферари. После постављања асфалтног слоја у поменутим улицама почеће уређивање банкина струганим асфалтом, а то екипе „Пута” тренутно раде у Данила Медаковића.

У Степановићеву је у Улици Биће Кесића завршен успоривач брзине од асфалта, а по инспекцијским налозима, урађен је велики број санација оштећења на пешачким стазама у граду, и то у Филипа Вишњића, Аугуста Цесарца, Шумадијској... али и на коловозима, на Булевару цара Лазара, у Фрушкогорској, Мичуриновој, Паје Радосављевића, Боже Кузмановића...

        Ј. В.

Doktor
10.03.2019 • 06:56
Ulica Desanke Maksimovic i dalje ostaje u katastrofalnom stanju. Rupe do rupe. Kao da je XIX vek. Laz. Ekipa Puta samo je jesenas i predhodnih dana crtala po putu da bih " zamazala" oci. Mozda pred izbore.
Profesor doktor
10.03.2019 • 07:41
Kada ce se pristupiti i asfaltiranju ul D3sanke Maksimovic a ne samo markiranju
EUR/RSD 117.5832
Најновије вести