Коначна листа корисника 276 станова у Ветернику

НОВИ САД: Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица, којом председава Жарко Мићин, даје 276 стамбених јединица у Ветернику у закуп, на одређено време, с могућношћу куповине у оквиру РСП- Потпројекат 5-стамбене јединице.
gradska kuca RHA
Фото: Дневник (Радивој Хаџић)

На 50. седници одржаној 23. јануара Комисија је утврдила коначну листу корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броја освојених бодова.

Коначна листа корисника рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броја освојених бодова биће објављена дана, 28. јануара 2019. године, на огласним таблама Одсека за избегла, прогнана и расељена лица Градске управе за социјалну и дечију заштиту Града Новог Сада и месних заједница Града Новог Сада, интернет презентацији Града Новог Сада www.novisad.rs и Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs

Помоћ за решавање стамбених потреба избеглица давањем 276 стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, Комисија за избор корисника додељује лицима која се налазе на Коначној листи корисника, рангираних према реду првенства на основу испуњености услова и броја освојених бодова.

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести