Конференција „ИТконект” 6. априла

У оквиру конференције „ИТконект”, која ће бити одржана 6. априла у „Мастер центру” Новосадског сајма, Хајдук Вељкова 11, Новосађанима ће се на једном месту представити светски ИТ експерти који ће том приликом одржати различита предавања.
konekt (3)
Фото: ИТконект

Говориће се о различитим технологијама, али и о томе како направити гласовну апликацију, како ради платформа која управља с више од милион сајтова широм света, те с каквим се све изазовима сусрећу тимови у ИТ свету када, на пример, треба да интегришу различите програмске језике у једну апликацију.

Осим светских предавача, на конференцији ће учествовати и представници новосадске ИТ сцене, програмери, ИТ компаније, које ће им понудити нова знања. С њима ће посетиоци моћи да размене искуства, али и добити могућност да пронађу нови посао или покрену неки пројекат. Како организатори најављују, конференција је посебно намењена искусним програмерима, медиорима и сениорима, који већ имају неколико година радног искуства.

Паралелно с конференцијом, у „Мастер центру” ће бити одржан и ИТ сајам запошљавања, где ће се на занимљив и интерактиван начин представити ИТ компаније и понудити нова радна места. Неке од компанија које ће понудити послове на „ИТконекту” су „Quantox Technology”, „Intens”, „ NTT Data”, „Prozone”, „Avisto Eastern Europe” и друге.

Број места за учешће на конференцијама је ограничен, те сви заинтересовани могу да се пријаве путем интернет сајта њњњ.итконект.цом. Улаз на сајам запошљавања ће бити бесплатан, али захтева претходну пријаву.

 В. Б.

EUR/RSD 117.1990
Најновије вести