Корзо од сутра до недеље мења трасе десет аутобуских линија

ГСП Нови Сад обавештава Новосађане да ће привремено бити измењене трасе аутобуса на линијама 3, 3a, 6, 9, 9а, 60, 61, 62, 64 и 69, због одржавања концерта класичне музике „КОРЗО“ и привремене забране саобраћаја у делу Булевара Михајла Пупина (од раскрснице са Улицом Жарка Зрењанина до раскрснице са улицама Пионирском и Јована Ђорђевића).
gsp bus01_RHA
Фото: Дневник (Р. Хаџић), илустрација

Измењен  режим саобраћајних линија важи од 00:01 часова 13. септембра до 20:00 часова 15. септембра 2019. године. Аутобуси на наведеним линијама мењају трасу кретања на следећи начин:

ЛИНИЈА БРОЈ 3

Смер са Детелинаре: Од раскрснице Јеврејске и Успенске улице аутобуси скрећу десно у Јеврејску улицу, затим лево на Булевар ослобођења, лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, лево на Трг незнаног јунака до Варадинског моста и даље настављају редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).

Смер из Петроварадина: Аутобуси са Варадинског моста скрећу десно на Трг незнаног јунака, десно на Београдски кеј, право Кејом жртава рације, затим десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења, десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску улицу и даље настављају редовном трасом кретања.

 

ЛИНИЈА БРОЈ 3а

Смер са Ж.станице: Од раскрснице Булевара ослобођења и Јеврејске улице аутобуси саобраћају право Булеваром ослобођења, скрећу лево у Улицу Максима Горког, затим лево на Кеј жртава рације, лево на Трг незнаног јунака до Варадинског моста и даље настављају редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).

Смер из Петроварадина: Аутобуси са Варадинског моста скрећу десно на Трг незнаног јунака, десно на Београдски кеј, саобраћају право Кејом жртава рације, затим десно улазе у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења до раскрснице са Јеврејском улицом и даље настављају редовном трасом кретања.

ЛИНИЈА БРОЈ 6

Смер са Адица: Од раскрснице Футошке улице и Булевара ослобођења аутобуси саобраћају десно на Булевар ослобођења, лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације до Београдског кеја и даље настављају редовном трасом кретања.

Смер са Подбаре: Аутобуси са Београдског кеја саобраћају право Кејом жртава рације, затим скрећу десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења, лево у Футошку улицу и даље настављају редовном трасом кретања.

 

ЛИНИЈЕ БРОЈ 9 И 9А

Смер из Петроварадина: Аутобуси са Варадинског моста скрећу десно на Трг незнаног јунака, десно на Београдски кеј, саобраћају право Кејом жртава рације, затим десно Булеваром цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом и даље настављају редовном трасом кретања.

Смер са Новог насеља: Од раскрснице Булевара цара Лазара и Стражиловске улице аутобуси саобраћају право Булеваром цара Лазара, лево на Кеј жртава рације, лево на Трг незнаног јунака до Булевара Михајла Пупина и даље настављају редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).

 

ЛИНИЈЕ БРОЈ 60, 61, 62, 64 и 69

Смер из Новог Сада: Од раскрснице Булевара ослобођења и Јеврејске улице аутобуси саобраћају право Булеваром ослобођења, скрећу лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, лево на Трг незнаног јунака до Варадинског моста и даље настављају редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).

Смер из места: Аутобуси са Варадинског моста скрећу десно на Трг незнаног јунака, десно на Београдски кеј, саобраћају право Кејом жртава рације, затим десно улазе у Улицу Максима Горког, скрећу десно на Булевар ослобођења до раскрснице са Јеврејском улицом и даље настављају редовном трасом кретања.

 

АУТОБУСИ НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ ЛИНИЈА БРОЈ 3, 3А, 6, 60, 61, 62, 64 И 69 КОРИСТЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.

АУТОБУСИ НА ЛИНИЈАМА БРОЈ 9 и 9а ПОРЕД ПОСТОЈЕЋИХ СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА КОРИСТЕ ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА НА БУЛЕВАРУ ЦАРА ЛАЗАРА (ИСПРЕД ТЕХНОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА) И ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ НА КЕЈУ ЖРТАВА РАЦИЈА-МАКСИМА ГОРКОГ (У СМЕРУ КА ВАРАДИНСКОМ МОСТУ).

Genijalno
11.09.2019 • 19:56
Sreća pa se festival ne zove "Urgentni Centar", jer bi verovatno bio organizovan na toj lokaciji. Sto ne napraviti još malo kolapsa u gradu, treba sve bulevare zatvoriti. Ionako nema gde drugo da se postavi bina.🤔
EUR/RSD 117.5845
Најновије вести