КРЕЋЕ НОВА ТУРА ОБНОВЕ ПАРКИРАЛИШТА НА БУЛЕВАРУ ОСЛОБОЂЕЊА Сређују се паркинзи од Јеврејске до Улице Максима Горког

Обнова паркиралишта на Булевару ослобођења, деонице од Јеврејске до Улице Максима Горког, коштаће 40 милиона динара, односно то је процењена вредност јавне набавке коју је „Паркинг сервис“ недавно расписао.
d
Фото: Dnevnik.rs

Реч је о инвестиционом одржавању паркиралишта и изградњи прикључка за пуњач за електрична возила. Понуде на тендер подносе се до 6. марта, што значи да ће реконструкција паркинга на Булевару, имајући у виду рокове, укључујући и временски период за увођење извођача у посао, највероватније почети у мају. 

Инвестиционо одржавање подразумева изградњу нове коловозне конструкције, 149 паркинг места, од којих је седам резервисано за возила особа са инвалидитетом. То подразумева рушење асфалта на паркинзима површине око 3.470 метара квадратних, док ће ивичњаци према коловозу и бициклистичкој стази бити сачувани, а око дрвећа формиране „баштице“, те постављени нови ивичњаци.

Фото: Dnevnik.rs

Рок за обнову паркиралишта, како је наведено, не може бити дужи од три месеца, тачније 90 календарских дана, од увођења одабраних извођача у посао, који ће пак за квалитет изведених  радова морати да гарантују  најмање 24 месеца.

Текст и фото: Ј. В.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести