КС „ЕЂШЕГ” Како водити рачуна о себи

Реализација бесплатног програма „Dare to be Human” (Усуди се да будеш човек) почеће крајем маја, а млади између 18 и 25 година имаће прилику да се упознају с целом идејом 16. априла у Културној станици „Еђшег” од 18 до 21 час.
Edjseg/R. Hadzic
Фото: Р. Хаџић

Наиме, реч је о седмонедељном програму који покреће компанија „Shift Mindful”, коју су основали Новосађанка Весна Лаковић и Холанђанин Андре ван Кемпен, а намењена је омладини која жели да научи да се носи са својим емоцијама и осећањима услед разних промена које им се дешавају у животу.

С разним стручњацима који имају искуства из одређених области, пролазиће се кроз седам тема а које се тичу менталног здравља, веза и односа, постављања циљева и уопште – како водити рачуна о себи. Понети својим искуством и великим животним променама, као и чињеницом да су млади и њихови родитељи прошли кроз немили период почетком деведесетих година прошлог века, Весна и Андре су дошли до закључка да је програм таквог типа и те како неопходан да би млади научили да се носе с туђим очекивањима, али и неприликама у животу.

Више о целом програму ће, свакако, сазнати 16. априла, када ће имати прилику уживо да се распитају о концепту, сазнају шта се од њих очекује током програма, као и како се могу пријавити. За више информација може се посетити њихов сајт https://shiftmindful.com или писати на имејл-адресу mail@shiftmindful.com.

Л. Р.

EUR/RSD 117.0386
Најновије вести