Летња размена књига 14. јула у Еђшегу

НОВИ САД: Летња Новосадска размена књига одржаће се у недељу, 14. јула у културној станици Еђшег у Антона Чехова 4 под слоганом “Књиге на сунце”.
r
Фото: Ilustracija

Књиге које Новосађанима и гостима Новог Сада више нису потребне, или их више неће читати, а у употребљивом су стању, у току догађаја они могу заменити за купоне – преразмишљоне, које потом мењају за неке од књига из базе размене. Хранитељска библиотека Преразмишљавања прикупила је више хиљада књига на претходним разменама, али и уз помоћ и подршку донатора – појединаца, институција и организација, које су подржале ову потпуно непрофитну иницијативу.

На размену можете донети било који број књига на било којем језику, а учествују све врсте од белетристике, преко научнопопуларне литературе, енциклопедија и приручника, до кувара и џепних издања, не рачунајући уџбенике и скрипта.

Уколико неко није у прилици да дође на Размену, а жели да донира књиге, може се јавити организаторима било када пре размене како би договорили примопредају. Све књиге које преостану након размене, наставиће да траже своје читаоце кроз наредне размене, али и кроз поклањање верним читаоцима Преразмишљавања.

Осма размена књига коју књижевни блог Преразмишљавање организује у Новом Саду трајаће од 15 до 20 часова, улаз је бесплатан.

EUR/RSD 117.0389
Најновије вести