Маме Новосађанке позивају на 14. Мамин базар

НОВИ САД: Удружење „Маме Новосађанке“ у суботу, 30. новембра, од 10 до 16 сати на Спенсу, у холу на првом спрату код бивше Градске кафане, организује 14. Мамин базар.
mamin bazar
Фото: "Маме Новосађанке"

Мамин базар представља место на коме чланице нашег удружења продају своју и дечију половну одећу, обућу, играчке, беби опрему, а на којем посетиоци могу ту исту робу да купе по врло повољним ценама. На „Базару“ ће се наћи око 100 мама излагача квалитетне половне робе, које су претходно пријавиле своје учешће, а као посетиоци су добродошли сви који желе да опреме породицу за предстојећу зиму.

Уз то, организатори најављују учешће и 15 мама које ће представити своје бизнисе, па ће и њихови производи и услуге моћи да се купе на лицу места (новогодишњи украси, накит, хеклане ствари, производи од спелте, едукативне радионице...). И овог пута владало је огромно интересовање за тезге.
Припремили су и занимљив музичко-сценски програм. На бини ће се смењивати мали фолклораши, каратисти, модерне балерине, дечији хор и аниматори, а као посебне посластице најављујемо диско журку уз "Пена партy" и чаробне балончиће од сапунице, као и нешто ново у нашем граду - школу циркуса!
Како подсећају, свака њихова манифестација има хумантарни карактер. Први пут прикупљају новчану помоћ за двоје деце – Николину Гутић и Косту Петковића, који болују од леукемије и заједно се лече. Стога позивају све људе који су вољни да помогну, да донирају новац у хуманитарну кутију и подрже ово двоје малишана у њиховој борби.

И родитељи вртића "Споменак" ће имати своју хуманитарну тезгу, где ће продавати разне рукотворине, такође за помоћ Кости и Николини.

Друга хуманитарна акција коју организујемо је прикупљање играчака, одеће, беби опреме и козметичких средстава, које ћемо донирати Црвеном крсту Војводине, са којим такође први пут сарађујемо. Ове ствари моћи ће се донирати на посебном штанду, обележеном називом ове организације, а они ће их поделити најугроженијим породицама.

Улаз је бесплатан. 

EUR/RSD 117.5133
Најновије вести