Најбољи ученице СШ „Светозар Милетић” и Јовини гимназијалци

Екипа Средње школе „Светозар Милетић” и Гимназије „Јован Јовановић Змај” победници су у женској, односно мушкој конкуренцији на Општинском такмичењу у футсалу.
1
Фото: SŠSGNS

Надметање је одржано у Спортској академији „Е-гимназија Меридијана”, ћији је власник Дарко Човић изашао у сусрет организатору, Савезу за школски спорт града Новог Сада (СШСГНС) уступајући им бесплатно терене.

Такмичење, на којем су учествовале све средње школе из Новог Сада, трајало је шест дана.

– Турнир је протекао беспрекорно, у сјајној атмосфери, без икаквих инцидената и примедби – рекла је секретарка СШСГНС-а Сашка Марјанац. – Захвалила бих се Дарку Човићу, који је имао разумевање за наше средњошколце.

До финалног турнира стигли су ученици Медицинске школе „7. април”, Саобраћајне школе „Пинки”, те СШ „Светозар Милетић” и Гимназија „Јован Јовановић Змај”. У конкуренцији дама прво место заузела је Средња школа „Светозар Милетић”, која је неколико последњих година неприкосновена на државном нивоу, друго Саобраћајне школе „Пинки”, а треће Гимназија „Јован Јовановић Змај”. У мушкој конкуренцији тријумфовали су Јовини гимназијалци, испред другопласираних ђака Саобраћајне школе „Пинки” и трећепласиране Медицинске школе „7. април”.

По две најбоље средње школе у мушкој и женској конкуренцији пласирале су се на Окружно такмичење, које ће се одржати следеће седмице у Бечеју.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.5827
Најновије вести