Највећи изазов овог лета: "Invictus Games" на Штранду, базенима и Фрушкој гори!

На самом почетку овогодишње сезоне на новосадској плажи Штранд, 9. јуна биће одржана и једна велика спортска манифестација - "Invictus Games".  
"Invictus Games" na Štrandu, bazenima i Fruškoj gori
Фото: "Invictus Games" на Штранду, базенима и Фрушкој гори!

Концепт "Invictus Games", организован уз подршку града Новог Сада,  права је прилика за све вас који сте у спорту, рекреативно или професионално да изазовете себе и да тестирате своје способности.

Игре подразумевају три спортске манифестације по угледу на "Spartan Race" такмичења, на три различите подлоге, односно три различита терена, а то су новосадска плажа "Штранд", базен и Фрушка гора. Сва три такмичења су са истим циљем: савладати полигон свестраности за што краће време и са што мањим бројем грешака.

Припреме за прво такмичење на "Штранду" планирано за нешто мање од месец дана, увелико су у току, а како је број такмичара ограничен на 100 рекреативаца и 100 такмичара, позивају вас да се пријавите што пре.Најјаче и најјбрже очекују и вредне награде.

Циљ ових такмичења, које се први пут организују у Новом Саду, је да се активира што више учесника, професионално или рекреативно активних у било ком спорту да они, кроз игру и забаву, савладавајући природне и вештачке препреке тестирају своје психо-физичке способности.

Више информација о такмичењу можете пронаћи овде: https://www.facebook.com/events/423543975075210/ а можете се информисати у новосадском тренинг центру "Invictus".

EUR/RSD 117.6067
Најновије вести