Немања Матић поклонио дрес градоначелнику Вучевићу

НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући нашег прослављеног фудбалера, репрезентативца Немању Матића.
nemanja matic vucevic
Фото: novisad.rs

Том приликом градоначелник му је честитао на досадашњим достигнућима, нагласивши да је наша земља позната у свету по врхунским спортистима на које смо поносни.

Он је такође рекао да Град спорту посвећује значајну пажњу и настоји да обезбеди што боље услове за његов развој.

Саговорници су оценили да је Нови Сад изнедрио велика спортска имена, али и да је био домаћин значајним спортским манифестацијама, те да у том смислу може бити узор другим градовима.

Фото: novisad.rs

Градоначелник је истакао да младе треба усмеравати на бављење спортом и рекреацијом, и да је добар пример оних који су, попут Матића, много постигли захваљујући преданом раду на себи, од есенцијалног значаја у том процесу.

Вучевић је изразио задовољство што ће током посете Новом Саду, Немања Матић одржати предавање студентима Факултета спорта и физичког васпитања, и похвалио спортисту светског ранга што није заборавио земљу из које је потекао као ни своје сународнике.

Немања се захвалио на срдачном пријему и рекао да је Новом Саду посебно привржен, а новосадском градоначелнику поклонио је дрес.

 

 

 

EUR/RSD 117.9519
Најновије вести