Вучевић: Не вређају само Вучића, вређају све нас

НОВИ САД: Потпредседник Главног одбора СНС Милош Вучевић, осудио је насловну страну данашњег издања листа Данас.
vucevic
Фото: Град Нови Сад

„Са насловне стране нискотиражне, плаћеничке новине, опет проговара друштвени и морални талог Србије - Ђилас, Пајтић, Јеремић, Јанковић, Обрадовић ... и њихови финансијери Шолак, Мишковић и остали. И то није никаква тајна. Али да нису, у очајничкој потреби да скрену пажњу на себе, овога пута прешли сваку границу достојанства и пристојности, то сигурно нико не би ни приметио.

Поређењем председника Вучића са највећим монструмом двадесетог века, они не вређају само њега, они вређају све нас, они вређају грађане Србије, који политику председника Вучића безрезервно подржавају. Они вређају и највеће светске званичнике, који коначно Србији пружају руку пријатељства, после деценија безнађа у које су је ти исти "наручиоци насловнице" довели. Они вређају и све инвеститоре, који милијарде улажу у Србији, запошљавају стотине хиљада људи, пуне буџет, који су ти исти "наручиоци" покрали за време своје владавине. И могу они као лешинари да круже - у Србији више нема плена за њих.

 

Они су прошлост! А то што раде, те клевете, напади, лажи, мржња којима свакодневно покушавају да затрују Србију, то је брука за ону шаку људи који гласају за њих, али је брука и за новинарску професију.

Ја апелујем на државне органе да коначно реагују на говор мржње и претње којима су свакодневно изложени председник Србије Александар Вучић и његова породица, и позивам све организације које се баве заштитом људских права да не толеришу више такве ствари. Сигуран сам у то да наш председник Александар Вучић, без обзира на све непријатности којима је изложен од стране плаћеника и њихових медија, неће ни милиметар одступити од храбре борбе за бољу, успешнију и поштованију Србију. Јер народ му за то даје снагу“, стоји у саопштењу Вучевића.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести