Јавни позив за унапређење пословања Спенса

НОВИ САД: Град Нови Сад објавио је јавни позив заинтересованим приватним компанијама за унапређење пословања ЈП Спортски и пословни центар Војводина (Спенс) кроз јавно-приватно партнерство.
spens, Dnevnik/Slobodan Šušnjević
Фото: Дневник/Слободан Шушњевић

Необавезујући јавни позив за прикупљање писама о заинтересованости за управљање и унапређење пословања, са инвестиционим улагањем у Спенс, објављен је на сајту Града Новог Сада.

Како је наведено у огласу, инвестициона улагања у Спенс подразумевају све радове потребне за његову ефикаснију искоришћеност, бољу енергетску ефикасност, стабилнију и бољу инфраструктуру.

То подразумева све грађевинске и друге радове са уградњом инсталација, постројења и опреме, као и инвестициона улагања у додатни простор који ће чинити засебну или обједињену функционалну или техничку целину. 

Део промена односиће се и на менаџмент, па ће бити запослен тим са искуством у управљању објектима сличне величине или намене у региону или свету. 

Како се прецизира у огласу, заинтересовани би требало да доставе податке о партнеру и референце, оквирни пословни план за период од најмање 15 година, идејно решење за инвестициони програм и планирану структуру финансирања, као и средства обезбеђења. 

Анализу приспелих понуда ће обавити комисија, а рок за пријаву је 20. децембар, до 12.00 часова.

EUR/RSD 117.5780
Најновије вести