Новосађанка Марија Жежељ постала идол младима

Захваљујући видео-снимцима о животу, путовањима, лепоти и моди, које објављује на њеном Јутјуб каналу, Новосађанка Марија Жежељ стекла је огромну популарност међу омладином.
marija 1
Фото: Марија Жежељ, фото: Приватна архива

Та тинејyерка је с непуних 18 година за кратко време постала узор својим вршњацима, а неколико месеци по оснивању свог Јутјуб канала постала је једна од омиљених српских влогерки. Почетком лета, на велико изненађење својих пратилаца на друштвеним мрежама, објавила је песму „Dance like nobody’s watching“, која је прави одраз Маријине тинејy личности и динамике њене генерације. Њен таленат препознала је светска музичка дискографска кућа „Универзал мјузик“, с којом је остварила сарадњу и под чијим је покровитељством снимила песму и спот. Марија је казала да је тај сингл круна њених дечјих маштања и жеља, али и снова о успеху који су постигле њене омиљене музичке звезде.

„Певање је један од мојих првих хобија, раније сам певала у школском хору и у хору „Звончићи“, а када сам почела да се бавим спортом са шест година, запоставила сам тај хоби“, рекла је Марија за „Дневник“, додајући да, захваљујући „Универзал мјузику“, може да настави да унапређује свој таленат.

„Потичем из породице у којој су многи музички школовани и професионално се баве музиком па бих волела да наставим ту традицију и учиним их поносним.“

Иако није била сигурна у то како ће њена публика реаговати на песму, с обзиром на то да се до тада није представљала као певачица, како каже, коментари су и више него добри.

Фото: Марија Жежељ, фото: Приватна архива

На Инстаграму бележи више од 475.000 пратилаца

Марију од оснивања њеног Јутјуб канала до данас гледа више од 318.000 људи, док на Инстаграму бележи више од 475.000 пратилаца. Сви они нестрпљиво чекају нове авантуре и изненађења која им спрема Новосађанка, која је прави доказ да је преко интернета могуће успети и приказати свој таленат и креативност.


„Када смо објавили песму, већина људи који су нам се јављали је имала позитивне коментаре, а и даље свакодневно добијам видео-поруке од фанова који слушају и певају моју песму“, истакла је Марија Жежељ, додајући да јој је драго што њени фанови уживају слушајући њену песму, као што она ужива слушајући своје омиљене извођаче.

Да је талентована на више поља, Марија је доказала када је прошле године издала књигу „Мој слатки живот“, којом је желела да помогне девојчицама у проблемима који их прате у одрастању. Осим тога, та млада дама бави се манекенством и моделингом, а сарађивала је с многим модним агенцијама и различитим бренд-компанијама и организацијама. Како каже, не би могла да издвоји један омиљени хоби јер све што ради, чини из љубави.

„Сваки правац има своје лепе успомене и предности, све је то почело из жеље да урадим нешто креативно, да комуницирам с људима, а претворило се у невероватну авантуру“, казала је Марија, и додала да је захвална на свакој прилици која јој је до сада пружена.

„Волела бих да се опробам и у глуми. Волим изазове и када ми се укаже нека лепа прилика, желим да је искористим. Ја сам увек за то да треба следити своје снове и тестирати све своје могућности и таленте.“

С обзиром на то да је још увек средњошколка и да има свакодневне обавезе, ван „Јутјуба“ и својих хобија, Марија не постиже увек све, али се труди, те има подршку породице, пријатеља, наставника, али и Новосађана.

„Лепо је видети да ме толико људи подржава и прати. Све док се не нарушава приватност, то представља задовољство“, истакла је Марија, додајући да је на улици заустављају најчешће деца која желе да поразговарају и сликају се с њом.

В. Бијелић

EUR/RSD 117.5465
Најновије вести