ОД 20. АПРИЛА ФОТО-КОНКУРС ЗА СТУДЕНТЕ Направите фотографију омиљеног дела Новог Сада

Новосадски студенти и ове године могу да освоје вредне награде учешћем на фото-конкурсу „Најлепша пролећна фотографија Новог Сада”, који ће бити отворен 20. априла.
а
Фото: Примери фотографија са прошлогодишњег конкурса

Конкурс је намењен свим студентима Универзитета у Новом Саду, а фотографије свог омиљеног дела града од 20. априла до 20. јуна могу да пошаљу на имејл-адресу studentskicentarnovisad@gmail.com.

Жири ће оцењивати само фотографије снимљене мобилним телефоном. Фотографија не може да буде мања од три мегапиксела и бодоваће се само фотографије које нису обрађиване, нити улепшаване у било ком програму за унапређење квалитета фотографија.

Сви детаљи конкурса објављени су на сајту Студентског центра „Нови Сад” http://www.scns.rs.

Фото: Фотографија са прошлогодишњег конкурса (М. Кнежевић)

Прва награда је мобилни телефон, друга електрични тротинет, а трећа бицикл. Награђени студенти добиће и додатне награде, бесплатну абонетску књижицу за коришћење услуга студентске мензе и бесплатне улазнице за све програме Студентског култрног центра „Нови Сад”.

Фото: Примери фотографија са прошлогодишњег конкурса

- Уверен сам да ће и ове године фото-конкурс „Најлепша пролећна фотографија Новог Сада” наићи на добар одзив студената, да ће бити креативни у представљању пролећних лепота Новог Сада и да ће жири, као и прошле године имати занимљив задатак, да од великог броја радова одабере три најбоље фотографије. И ове године смо предвидели вредне награде, које обезбеђујемо у сарадњи са спонзорима – рекао је поводом расписивања овогодишњег конкурса директор Студентског центра „Нови Сад” Зоран Мартиновић.

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести