Од Епархије бачке пакетићи за децу онколошке пацијенте

Добротворна установа Владика Платон Атанцковић је деци која се налазе на лечењу на Одељењу за Хематологију и Онкологију Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине у Новом Саду даривала пакетиће с молитвеним жељама за што скорије њихово оздрављење.
1
Фото: Епархија бачка

Дарове љубави и подршке оболелој деци су испред Добротворне установе уручили протојереј Бранислав Мркић, настојатељ капеле Светог Апостола Луке при Клиничком центру Војводине и јереј Лазар Мајсторовић, управник Установе, захваљујући се Управи Института на указаном поверењу да се ова добра намера реализује као вид подршке деци и њиховим родитељима, саопштила је Епархија бачка.

У циљу сровођења мера заштите због Коронавируса, пакетиће су испред улаза на Одељење у име деце са радошћу примили заменик Управника клинике за Педијатрију професор др Слободан Спасојевић, главна сестра Инститита Бориславка Драгишић, главна сестра Клинике за педијатрију Биљана Миловановић Угрица, главна сестра службе Хематологију и Онкологију Андријана Барјактаревић и васпитачица Тања Манојловић. У име Управе Института, сестра Бориславка Драгишић је Добротворној установи уручила Захвалницу за гест љубави и пажње према оболелој деци која се лече и бораве на Институту.

Ова племенита акција је део пројектне активности у оквиру пројекта „Знај да ниси сâм“ који се реализује уз подршку Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама.

Фото: Епархија бачка
EUR/RSD 117.5834
Најновије вести