Омаж Види Павловић у КЦ “Младост” у Футогу

Концерт посвећен Види  Павловић под називом “Остала је песма моја”, биће одржан сутра од 19.30 у позоришту Културног центра “Младост” у Футогу, Цара Лазара 42. Бесплатне улазнице преузимаће се на благајни Цента или пред почетак концерта на билетарници.
1
Фото: Tiker

На краљицу ромске музике посетиоце ће подсетити Бошко Јовановић, Јован Николић, Роланд Белензада, Драгана Мајкић, Кики Николић, Сара Корбић, Саша Тинтор, Зока Зана Пеиновић и Кајка Каћа Иванов, као и проф Зоран Мулић и Душко Јовановић (Радио Нови Сад).

Вида Павловић почела је да се бави певањем у 14. години, када се придружила ујаку, кафанском музичару. Када је имала 15 година удала се за музичара Александра Павловића и отишла да живи у Сарајево. Након што је десет година “пекла” занат по кафанама, снимила је прву плочу с песмом “Гледала сам с прозора”. Велики успех плоче, која је продата у више од 500 хиљада примерака, Виду је подстакао да напусти Александра и Сарајево, спакује кофере и дође у Београд. Ту је срела музичара Стеву Јовановића, с којима је у браку провела 27 година.Никада није крила да је несрећна јер нема деце, а сахрањена је у свом родном Футогу.

Ј. В.

EUR/RSD 117.3388
Најновије вести