Почели радови на саобраћајницама у Футогу, ускоро и у Бегечу

У протеклим данима, повољни временски услови искоришћени су за интензивно извођење радова у оквиру редовног одржавања објеката путне привреде, како би се обезбедило што ефикасније и учинковитије одвијање саобраћаја на територији Града Новог Сада, саопштено је из Градске куће.
2
Фото: Град Нови Сад

Данас, у уторак 14. марта, отпочели су радови у Улици цара Лазара, у Футогу, на деоници од ул. Бранка Радичевића до ул. Браће Бошњак, на којој је саобраћај потпуно обустављен. Почетком априла текуће године, након завршетка ове деонице, која представља прву фазу радова, отпочеће друга фаза, којом је обухваћена деоница од ул. Браће Бошњак до државног пута.

У Бегечу, у петак, 17. марта, почињу радови у Улици Бранка Радичевића. Радови ће се изводити на деоници од Улице Вука Караџића до Дунавске улице. Приликом извођења радова, саобраћај на овој деоници неће се одвијати. Радови ће трајати око двадесет дана.

Радови на поправци коловоза у једносмерној Улици Илије Вучетића у Новом Саду у завршној су фази.

Како би одвијање саобраћаја било што безбедније и економичније, моле се сви учесници у саобраћају да имају стрпљења и разумевања и да посебну пажњу обрате на саобраћајну сигнализацију.

EUR/RSD 117.2710
Најновије вести