Позив из Распустилишта: Бесплатне драмске радионице за децу

НОВИ САД: Друштво „Распустилиште” позвало је ученике виших и нижих разреда основних школа и средњих школа да се пријаве за учешће у пројекту „Make up Novi Sad”.
raspustiliste06RHA.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Пријављивање је до 31. октобра, када ће од 19 часова бити одржана прва радионица. Пројекат се релизује кроз циклус бесплатних драмских радионица у простору „Распустилишта”, Радничка 20.

Тиме се остварују циљеви и спроводе активности дефинисане апликацијом „Нови Сад – Омладинска престоница Европе 2019. године”, а подржала га је Градска управа за спорт и омладину.

Смисао пројекта је да учесници креирају позоришну представу на тему „ Make up Novi Sad”, од почетне идеје, преко самосталне креације свих аспеката позоришног чина, до изведбе и критике публике.

На тај начин, млади ће моћи да, кроз облик драмског изражавања, покажу шта их мучи у средини у којој живе, како би они сами градили свој град када би то зависило од њих.

Такође ће им бити омогућено да у Позоришној лабораторији сами изграде град по својој мери и упознају се са свим аспектима урбаног живота, али и да на креативан начин унапреде себе и своју околину.

Радионице су бесплатне, број места је ограничен, пријаве је потребно слати на мејл raspustiliste@gmail.com, или телефоном 021/521-447 и 063/560-906, где се могу добити и додатне информације.

И. М.

EUR/RSD 117.6117
Најновије вести