Привремена измена режима саобраћаја у Петроварадину

НОВИ САД: Због одржавања мини књижевног фестивала Подграђе Буктаун одређује се привремена забрана саобраћаја у Београдској улици, у Прерадовићевој улици од Београдске улице до скретања за Петроварадинску тврђаву, у Штросмајеровој улици, у Улици проте Михалџића, у Улици Лисинског и и у Улици Владимира Назора у Петроварадину.
Podgradje Petrovaradina/R. Hadzic
Фото: Р. Хаџић/Подграђе Петроварадина

Привремено ће бити измењене трасе линија јавног градског, приградског и међумесног превоза путника бр. 3, 3а, 9, 9а, 60, 61, 62, 63 и 64, у оба смера, тако да се у измењеном делу, у смеру из Новог Сада – од Трга владике Николаја у Петроварадину пружа Каменичким путем, Кејом скојеваца и Рељкићевом улицом до раскрснице са Прерадовићевом улицом и даље постојећом трасом, а у смеру из Петроварадина – од раскрснице улица Рељковићеве и Прерадовићеве, Рељковићевом улицом, друмско-железничким мостом, Венизелосовом улицом, Београдским кејом и Тргом незнаног јунака до раскрснице са Булеваром Михајла Пупина и даље постојећом трасом.

На измењеном делу трасе линија биће коришћена постојећа стајалишта других аутобуских линија и по потреби постављена аутобуска стајалишта. 

Привремена измена режима саобраћаја важи од суботе, 18. септембра, у 6 часова, до понедељка, 20. септембра, у 5 часова.

EUR/RSD 117.3326
Најновије вести