Први контингент улазница за Егзит 2023 распродат за 44 минута

НОВИ САД: Први контингент улазница за Егзит 2023 распродат је за само 44 минута, чиме су највернији и најбржи фанови показали да су већ спремни да закораче у Егзит универзум, фестивалско издање које ће бити одржано од 6. до 9. јула 2023. године на Петроварадинској тврђави.
egzit
Фото: exitfest.org

За привржене Егзитовце била је обезбеђена најповољнија, поклон цена, непромењена у односу на прошлу годину, а због великог интересовања у продају је пуштен нови, ограничени контингент улазница, по промотивној цени од 6.990 динара и уз уштеду од 60 одсто.

До сада су улазнице купили посетиоци изпреко 40 земаља, међу којима, уз Србију, предњаче Немачка, Велика Британија, Турска, Мађарска, Француска, а из региона Словенија, Босна и Херцеговина и Хрватска. Међу онима који су већ купили улазнице налазе се чак и фанови из Уједињених Арапских Емирата, Аустралије и САД. Нови, ограничени контингент улазница за Егзит 2023 доступан је по промотивној цени од 6.990 динара, уз уштеду од 60 одсто. Улазнице су доступне широм Србије, на фестивалском сајту и на продајним местима Гигстикса и онлајн.

EUR/RSD 117.3269
Најновије вести