„Шератон” стиже у Нови Сад

Први „Шератон” хотел у Србији биће отворен до краја године у Новом Саду, захваљујући успостављању сарадње између те хотелске корпорације и домаће компаније „МК група”.
Seraton
Фото: Дневник/Р. Хаџић

Хотел ће бити отворен у постојећем објекту на углу Булевара Европе и Футошког пута, а оно што ће га, осим луксузних соба и јединственог ентеријера, издвојити од осталих, јесте конгресни простор с укупно седам конференцијских сала и капацитетом од око 800 места. С могућношћу организовања више догађаја истовремено, хотел, који ће се простирати на 11.000 квадрата, отвара простор за организацију највећих скупова у окружењу, али и потенцијал за развој конгресног туризма у нашем граду. 

– Сарадња с хотелским брендом „Шератон” додатно ће учврстити нашу позицију на тржишту, и то ће бити значајан корак ка остварењу наших циљева у правцу прве снажне регионалне хотелске компаније – казао је директор групације хотела који послују у оквиру „МК система” Никола Аврамов, додајући да ће та сарадња пружити шансу младом и квалитетном кадру за прикључивање тиму чувене хотелске корпорације.

Осим смештаја и конференцијске сале, гостима ће на располагању бити спа и велнес центар, као и клуб-собе с посебним бенефитима за чланове лојалти клуба „Шератон”.        

В. Б.

Gorgeus
19.09.2017 • 14:56
Ovo je od velike vaznosti za grad kao sto je Novi Sad i kulturu grada, ali da li ce moci sa pijace bostan da se unosi interesuje novosadjane.
EUR/RSD 117.5725
Најновије вести