Какви су даљи планови нових власника када се локација ослободи од пословних зграда, сазнаће се наредне седмице, пошто је већи део пословодства на годишњем одмору, саопштено је „Дневнику” на питање шта „Дон Дон” планира када се заврши рушење.
У недостатку правог одговора, може се претпоставити да ће Словенци наставити да шири пословање и из Новог Сада јер се за ту компанију може рећи да је први пекар у Србији: дневно испече 250.000 векни и у поседу држи „Житопродукт” Зрењанин и „Житопродукт” Крагујевац, „Житопек” Ниш, „Фиделинка пекару” Суботица, „Златни пек” Лесковац, „Извор” Параћин...
Послује на тржиштима околних земаља, Хрватске, БиХ, Црне Горе, Северне Македоније, Бугарске и, између осталог, има највеће производне и складишне капацитета на Балкану за смрзнути програм.
З. Делић