Трећа размена књига; тема Књиге греју

НОВИ САД: Зимска размена књига, у организацији књижевног блога „Преразмишљавање”, биће одржана сутра од 14 до 20 часова у Културном центру „Дом б-612”, Милетићева 40. 
knjiga
Фото: pixabay.com

Реч је о трећој размени, а тема је „Књиге греју”. Књиге које некоме више нису потребне, може заменити за купоне, које потом мења за неку од више стотина књига које су већ на размени, или може сачекати да пристигну нове.

Сваки учесник размене који на друштвеним мрежама подели фотографију књига које доноси на, уз хештег „#КњигеГреју”, добија на поклон два купона.

За размену су добродошле све врсте књига, од белетристике, преко научно-популарне литературе, енциклопедија и приручника, до кувара и џепних издања.

Након размене, књиге које остану биће прослеђене даље, поклањањем верним читаоцима „Преразмишљавања” или кроз наредне размене књига.

На размени ће бити представљени романописац Горан Савић и песник Бранислав Живановић, као и књигољубачка хуманитарна иницијатива „Cracker”, а учесници размене имаће прилику да добију потписане примерке романа „Епицентар – Траг у светлу” и збирке песама „Сидро”.

За више детаља о програму пратите блог и „Фејсбук” страницу „Преразмишљавање”.

Б. П.

EUR/RSD 117.0791
Најновије вести