У Бегечу отворена банка Поштанска штедионица

Бегечани су данас добили први банкомат и представништво неке банке. Нову шалтер-салу обишли су помоћник градоначелника Новог Сада Дејан Мандић, као и директор Регионалног центра Нови Сад

Поштанске штедионице Десимир Блашковић. Шалтери су отворени након молби становника Бегеча, који су због новчаних трансакција и банкарских услуга до сада путовали и до 20 километара, а те услуге убудуће могу обављати на шалтерима банке Поштанска штедионица у Улици краља Петра Првог 1.

Помоћник градоначелника Дејан Мандић рекао је да је главни циљ градске администрације равномеран развој приградских насеља и стварање једнаких услова за њихове мештане као у урбаним зонама. Такође је нагласио и да су прихваћени захтеви становника Бегеча за отварање педијатријске службе.

– Служба педијатрије отворена је 8. марта, а у истом месецу нашли смо партнере у Поштанској штедионици, па је сада отворена шалтер-сала са два шалтера и банкоматом који ће радити 24 сата, што ће Бегечанима  побољшати услове живота – рекао је Мандић и напоменуо да су до сада уплате и исплате обављане у пошти у тачно одређено време, а да ће нови шалтери радити и суботом, када је пијачни дан у Бегечу.

Банка Поштанска штедионица ће наредних дана наставити да шири организациону мрежу широм Војводине. Најављено је отварање експозитура у Сивцу, Кули, Апатину, Сечњу и Новом Кнежевцу, а данас се отвара још један самостални шалтер, на Клиси, у Темеринској улици 159.
Ј. В.

 

EUR/RSD 117.7842
Најновије вести