„Новосадско Биг дечје летo”: Mашта у Галерији Рајка Мамузића

Галерија Рајка Мамузића први пут укључила се у „Новосадско Биг дечје лето 8”, највећој дечјој манифестацији у граду, низом различитих програми за најмлађе.
big
Фото: Новосадско Биг дечје лето

Сутра (уторак) ће у овој установи од 10 до 12 сати бити одржан програм “Прошао је крај прозора витез зелени...”, за који је  неопходно пријављивање на број телефона 520-223.

Експерименталне ликовне радионице ЕЛР „Мириманов” настављају се и ове недеље у Дечјем културном центру, где ће се учесници упознати с начином употребе камена у стваралаштву, природних материјала у креирању колажа. Правиће покретне играчке од жице, а током одржавања радионица биће примењени елементи Развојног покрета и арт-терапије. Намењена су деци узраста шест до десет година.

У адреналин парку „Земља чуда” у суботу, 28. јула, биће организовано друго издање програма „Летарије у Адреналин парку”, када ће присутни моћи да погледају магични шоу мађионичара Волареа, или учествују у радионици „Од руке до лутке”. Програм је бесплатан.

У Војвођанској пикадо федерацији и у Школи фудбала „Синиша Михајловић” организоване су спортске активности за све спортисте, а забава за целу породицу наставља се до 31. јула, и то уторком и четвртком од 18 до 20 часова у приземљу тржног центра „Биг”.

Списак радионица, сатница, начин пријаве учешћа, као и информације о узрасту којем је намењен одређени програм, доступни су на новој адреси сајта Дечјег културног центра http://www.dkcns.rs или на званичној „Фејсбук” страници ДКЦНС Дечјег културног центра.   

И. М.

EUR/RSD 117.7410
Најновије вести