У „СТУДИЈУ М”  Рок звезде у хуманој мисији

Последњи дан фебруара се сваке године у свету, али и код нас,обелажава као Међународни дан ретких болести.
Studio M Foro: Dnevnik.rs/arhiva
Фото: Dnevnik.rs

У жељи да се јавност и релевантне државне структуре подсете на то да међу нама живе особе с ретким болестима, које се свакодневно суочавају с мноштвом проблема, националне организације удружења за ретке болести настоје да разним акцијама анимирају све(т) око себе.

Овог 28. фебруара (четвртак), Национална организација зе ретке болести Србије (НОРБС) организоваће хуманитари концерт са слоганом „Ретко, али важно – подржи, купи карту!”, који ће бити одржан у холу „Студија М” с почетком у 21 час.

Оно што би требало да буде несумњиви мамац за публику је прилика да у једној вечери споји лепо и корисно. Наиме, у хуманитарној мисији поменуте вечери на бину ће изаћи све саме рок звезде, попут бендова: „Ритам нереда”, „Атеист реп”, „Лав хантерс” и „Ева Браун”, док ће шлагворт читавој идеји дати момци из „Државног посла”, Димитрије Бањац (Ђорђе Чварков), Дејан Ћирјаковић (Бошкић) и Никола Шкорић (Торбица).

Улазнице по 1.000 динара могу се купити сваког радног дана на продајним местима „Гигс тикса” од 9 до 19.30 часова (суботом од 10), а они који нису у могућности да присуствују концерту, а желе да допринесу акцији, онлајн улазницу могу купити преко сајта „Гигс тикса”.

С. С.

EUR/RSD 117.3326
Најновије вести