Временске прилике диктирају темпо радова ЈКП „Пут”

Након суснежице са снегом и неколико ледених дана прошле недеље, кад је Зимска служба ЈКП „Пут” интервенисала у другом степену приправности, почетком ове недеље су се створили услови за рад грађевинске оперативе.      
Vremenske prilike diktiraju tempo radova JKP „Put” Foto: Dnevnik.rs
Фото: Временске прилике диктирају темпо радова ЈКП „Пут” Фото: Дневник.рс

 У Лединцима су почели припремни радови за санацију оштећеног коловоза у Улици Симе Шолаје у дужини око 400 метара, а након тога се планирају исти послови у Улици Васе Пелагића у дужини око 300 метара. У Сремској Каменици је започет посао одводњавања површинских вода с коловоза у улицама Петра Кочића и Војводе Путника.

– У Ветернику је завршена уградња асфалта у Шербановој улици – каже Биљана Ћубић из Службе тог предузећа за односе с јавношћу. – У Каћу је почело асфалтирање оштећених делова тротоара у Улици краља Петра Првог, али су због кише ти радови поново обустављени. Свакодневно се широм града затрпавају раскопане јавне површине после радова „Телекома Србија”. У питању су ровови мањих површина који не ометају одвијање саобраћаја.

С обзиром на то да време није стабилно и да се често смењују интервали хладног, кишног и сувог времена, скок и пад температуре, сви планови су оквирни, а динамика радова се усклађује с временским приликама. Сви обустављени радови биће настављени чим се створе повољни временски услови.

– Зимска служба је у првом степену приправности и 24-часовном дежурству. По прогнозама, не би требало да буде снежних падавина ове недеље, али у случају погоршања временских прилика, наше екипе ће интервенисати на терену – додаје Биљана Ћубић.

С. С.

 

Saša
06.12.2018 • 14:01
Pa decembar i jeste pravo vreme za asfaltiranje i za započinjanje radova. Znaju sneg i kiša malo da uspore celu stvar, ali punom parom napred!
EUR/RSD 117.5844
Најновије вести