За малишане седамдесет занимљивих дана

Манифестација „Новосадско БИГ дечје лето 5“ биће одржана од 21. јуна до 28. августа на 25 различитих места у граду. Више од 30 институција и организација припремило је 280 програма,

који ће окупити велики број деце и родитеља.

Свечано отварање биће у недељу, 21. јуна, у 18 часова у Тржном центру „Биг“, а на програму свечаног отварања наступиће популарна глумица Мина Лазаревић с хором „Чаробне фрулице“. Од недеље, 21. јуна, уследиће 70 дана програмског шаренила за најмлађе – концерти, представе, пројекције, научне и језичке, креативно-едукативне, уметничке и спортске радионице. Овогодишњу традиционалну манифестацију за децу обележиће и најквалитетнији програми за целу породицу уторком и четвртком у тржном центру „Биг“ и викендом на шпицу купалишта Штранд.

Да би што већи број малишана имао прилику да се забави и учи током трајања „Новосадског БИГ дечјег лета 5“, потребно је да родитељи пријаве децу за готово све програме јер је број учесника радионица ограничен. Већина програма и радионица „Новосадског БИГ дечјег лета 5“ је бесплатна, док је за поједине потребно издвојити 150 динара.Списак свих радионица, сатнице, начина за пријаву учешћа, цене дневне партиципације као и информације о узрасту којем је намењен програм, доступни су на линку: Новосадско деције лето 5.

„Новосадско БИГ дечје лето 5“ организује Дечји културни центар „Деци на дар“ из Новог Сада, уз подршку Града Новог Сада, Покрајинског секретаријата за здравство, социјалну политику и демографију и тржног центра „Биг“.За све додатне информације може се писати портпаролки  „Новосадског БИГ дечјег лета 5“ Наташи Нишкановић на natasha.niskanovic­yahoo.com или позвати на број +381/64-300-70-45. 

З. Мл.
 

EUR/RSD 117.1804
Најновије вести