Амбасаде УАЕ: Захвалност свима који се боре против пандемије

БЕОГРАД: Поводом Међународног празника рада, 1. маја, Амбасада Уједињених Арапских Емирата упутила је поруку захвалности свим релевантним службама које учествују и доприносе борби против пандемије корона вируса.
e
Фото: Tanjug/Pixabay.com/combo

У видео-поруци на српском језику достављеној Танјугу, Ибрахим ал Дармаки, шеф Одељења за економију, политику и медије Амбасаде УАЕ изразио је захвалност свима, пре свега здравственим радницима, полицајцима и војницима за пожртвовани рад.

Желео бих да изразим своје велико поштовање и захвалност свим члановима здравственог сектора, лекарима, запосленима у службама хитне помоћи, фармацеутима, лабораторијским техничарима, административном особљу, као и свима осталима за своју хуманост и пожртвованост током даноноћног рада у болницима и свим осталим медицинским центрима, рекао је Ал Дармаки.

Посебну захвалност упутио је припадницима вокеј, полиције и другим надлежним службама за огроман допринос у очувању мира и безбедности целокупне заједнице

Поносни смо на све ваше жртве, на сјајан посао који свакодневно обављате, нека вас Бог чува и благослови. Хвала вам, закључио је Ал Дармаки.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести