Бечић: Нема Бошко ништа ваљано против Вучића, па удара на Андреја

БЕОГРАД: Бошко Обрадовић нема нити један ваљан аргумент против Александра Вучића и то је једини разлог зашто константно удара на његовог брата Андреја, изјавио је председник скупштинског Одбора за контролу служби безбедности Игор Бечић.
Igor Bečić Foto: Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

"Једини грех Андреја Вучића је то што је брат председника Србије Александра Вучића", казао је Бечић, реагујући на изјаве лидера Двери Бошка Обрадовића о случају припадника жандармерије, који су, подсећа, претукли Андреја и у којем је суд донео одлуку.

Коментарисање тог случаја Бечић, како наводи у изјави за јавност, оставља Обрадовићу, који, каже, очигледно не зна шта је то правна држава.

А о Обрадовићу, понавља, да је реч о човеку чија је једина политика лаж, и чија је мржња према Александру Вучићу "израз његове потпуне немоћи и недостатка било каквих аргумената и то надокнађује ударајући немилосрдно по Вучићевој породици", истакао је Бечић.

Обрадовић, наводи Бечић, користи фасистичке методе у покушају да прикупи гласове, а свој гнев усмерава и на мигранте, не марећи што на тај начин може да изазове непотребну узнемиреност грађана и да наруши безбедност државе.

"Све у свему, тужна фигура политичке сцене Србије", закључио је Бечић.

Председник Двери Бошко Обрадовић је на конференцији за медије у Скупштини позвао министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића да повуче одлуку о отказима петорици жандарма, који су били актери догађаја, када су, са још двојицом припадника исте јединице, током "параде поноса" 2014. године претукли Андреја Вучића и Предрага Малог.

Обрадовић је на прес конференцији, на коју је довео и једног од жандарма, Златка Гигића, рекао да сву петорицу треба вратити на посао, јер су, како је рекао, "само обављали своју дужност".

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести