Бечић: Обрадовић, Ђилас, Јеремић хоће дестабилизацију

БЕОГРАД: Председник Одбора за контролу служби безбедности Скупштине Србије Игор Бечић рекао је вечерас да Бошко Обрадовић по налогу Драгана Ђиласа и Вука Јеремића и даље покушава да на најбруталнији нацин дестабилизује земљу и да се у парламенту Србије понове дешавања која су протеклих дана виђена у парламентима региона.
Igor Bečić Foto: Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

"Ово је био још један у низу мржњом мотивисаних покушаја Ђиласа и Обрадовића да се насиљем уруше институције државе, како би се домогли власти, али морају бити свесни да грађани никада неће гласати за насилништво и фашизам", навео је Бечић у саопштењу додајући да се на власт долази на изборима, а не пребијањем политицких противника.

Он је подсетио да је Обрадовић прво насрнуо на председницу Парламента Мају Гојковиц, па је насилно упадао у РТС, брутално злоупотребио државну заставу у покушају да разбије улазна врата на парламенту.

"За овако дивљачко и рушилачко понашање нема оправдања, ово је за најстрожију осуду, да не спомињем да је моменат када се ово насиље дешава јако индикативан. Знам да ће председник Вучић и Влада Републике Србије учинити све и са мудром политиком сачувати интересе српског народа и Српске православне цркве у Црној Гори, али поштујући Устав и законе", закључио је Бечић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести