Бечић осудио претње Вучићевој деци

Желео бих као функционер СНС и пре свега као човек да пружим пуну подршку председнику Александру Вучићу који и поред свакодневних бруталних напада, излива мржње, вређања, жеље за његовом смрћу, има снаге да одговори државнички, уљудно, без обзира колико га као и све нас ужасавају бруталне претње упућене њему и његовој деци, наводи се у обраћању мр Игора Бечића, функционера Српске напредне странке.
Igor Bečić Foto: Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео
Згражава ме и сама помисао да постоје толико болесни умови који на друштвеним мрежама објављују овакве и сличне садржаје. У блиској прошлости смо имали сличну ситуацију и сви знамо на како се трагичан начин завршило.
И зато као председник Одбора за контролу служби безбедности позивам оделење за Високотехнолошки криминал МУП-а Србије да заустави ове непримерене објаве које позивају на насиље.
Одређени назови "независни медији", Драган Ђилас, Сулејман Угљанин, екстремисти и поједини опозициони лидери никако да разумеју да се ничија деца не смеју користити као средство политичких напада и да престану да преко својих присталица монструозно прете и угрожавају њихов живот и уносе немир међу грађане.
Порука председника Вучића свима њима и поред свих напада које годинама трпи он и његова породица а поготово његова деца, да неће одустати од лепше, боље богатије Србије у којој нема места за насиље и сиромаштво, где са сваком отвореном фабриком градимо бољи живот и будућност за нашу децу.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести